Tαξιδέψτε με την Aegean Airlines -
Κλείστε αεροπορικά εισιτήρια από €25*
Κάντε κλικ >> εδώ
Ενοικίαση αυτοκινήτων στη Θάσο
Χωρίς Πιστωτική Κάρτα, Χωρίς Καμία Εγγύηση 
με Πλήρη Ασφάλεια 
με Μηδενική Απαλλαγή σε ΟΛΕΣ τις κρατήσεις

Τελευταία νέα


φωτό από παλαιότερη κινητοποίηση
Στάση εργασίας ανήγγειλε το Ενιαίο Συνδικάτο Ναυτεργατών Καβάλας - Θάσου την Παρασκευή 1η Απριλίου σε συμπαράσταση προς τους συναδέλφους τους συνδικαλιστές ναυτεργάτες που δικάζονται στην Καβάλα,την ίδια μέρα, για τις περυσινές ανοιξιάτικες απεργίες.

Οπότε οπλιστείτε με υπομονή αν θέλετε να ταξιδέψετε στη Θάσο την Παρασκευή. Δεν έχω δει πουθενά επίσημη ανακοίνωση του συνδικάτου μέχρι και τώρα αλλά έμαθα ότι θα κάνουν μια ολιγόωρη στάση εργασίας από το πρωΐ μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής. Μόλις μάθω νεότερα θα σας ενημερώσω.
Εξάλου σήμερα το πρωΐ μέλη του ίδιου συνδικάτου μαζί με συναδέλφους τους ναυτεργάτες και μέλη του ΠΑΜΕ έκαναν πορεία στους κεντρικούς δρόμους του Λιμένα στη Θάσο φωνάζοντας συνθήματα και κάνοντας στάση έξω από το λιμεναρχείο και από την ναυτιλιακή εταιρία του κ.Μητσόπουλου.

Μην ξεχνάτε επίσης ότι από την Παρασκευή 1η Απριλίου αλλάζουν πάλι τα δρομολόγια. Στη γραμμή του Λιμένα αυξάνονται κατά δύο τα δρομολόγια, από δέκα τις καθημερινές γίνονται δώδεκα και το σαββατοκύριακο από οκτώ γίνονται δέκα.
Στην γραμμή του Πρίνου Καβάλας γίνονται τέσσερα δρομολόγια από Δευτέρα έως και την Κυριακή. Το θέμα μας όμως είναι πότε θα ξεκινήσουν αυτά τα τέσσερα δρομολόγια από Πρίνο, αφού μετά την πώληση του φέρυ "ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 4" πριν από δύο μήνες περίπου, η γραμμή "εξυπηρετείτε" μόνο από την ΑΝΕΘ με αποτέλεσμα να πραγματοποιούνται μόνο δύο δρομολόγια ημερησίως από Πρίνο προς Καβάλα.
Τα νέα δρομολόγια του Απριλίου μπορείτε να τα δείτε στα επερχόμενα δρομολόγια αλλά έχω μόνο αυτά της γραμμής Θάσου Κεραμωτής. Κάντε υπομονή μέχρι αύριο το απόγευμα που θέλω να επιβεβαιώσω τα δρομολόγια του Πρίνου Καβάλας οπότε και θα τα αναρτήσω. Επίσης θα σας ενημερώσω και για τα δρομολόγια των ημερών του Πάσχα.

Τα ιπτάμενα δελφίνια μπορείτε να τα ξεχάσετε τελείως αφού πουλήθηκαν σε βούλγαρους. Εχουν αλλάξει ήδη , διακριτικά χρώματα και αυτές τις μέρες θα αποπλεύσουν προς το Μπουργκάς στη Βουλγαρία.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δρομολόγια φέρι ανά εταιρία από 25-3-2024 έως 31-3-2024

Δρομολόγια φέρι ανά εταιρία από 18-3-2024 έως 24-3-2024

Εκπτώσεις στα εισιτήρια των φέρι έως και 60% από τη Thassos Ferries (κόκκινα φέρι)

Δρομολόγια φέρι ανά εταιρία από 1-4-2024 έως 7-4-2024

Για πρώτη φορά επαγγελματίες από όλη τη Θάσο συνασπίζονται σε ένα ενιαίο σύλλογο

Δρομολόγια φέρι ανά εταιρία από 11-3-2024 έως 17-3-2024

Αυξάνονται τα δρομολόγια στις τοπικές γράμμες φέρι από τη 1η Απριλίου

Οι χώρες με τις ακριβότερες βίζες στο κόσμο | Ανάμεσά τους και η Ελλάδα

Οι πιο ευτυχισμένες χώρες στον κόσμο | Η θέση της Ελλάδας | To σερί της Φινλανδίας

Υψώθηκε η μεγάλη Ελληνική Σημαία στη Χίο για την 25η Μαρτίου (φωτογραφίες και βίντεο)

KavalaNews.gr | online